Mein Konto
RSS Feed
Mein Konto
Meine Gruppen
Meine Lizenzen
Meine Produkte
Mein Profil
Meine Serviceanfrage
Meine Service-Assets
Kontakt
Kundenservice
Unterstützung bei der Lizenzierung
Zuständiger Mitarbeiter für Verlängerungen
Alle anzeigen

Download LiteSpeed for SQL Server Hotfix 8.9.8.53

Zurück

Release: 8.9.8.53
Date: November 30, 2023

Fixes:

LS-2485: "Invalid Parameter Detected" error is encountered when data type 'datatime2' is included in the SQL table and the Recover Table option in OLR is used.

Release: 8.9.8.51
Date: September 13, 2023

Fixes:

LS-2481: Backup is failing when backing up a database with a filename containing spaces to S3 Compatible Storage (Nutanix).

Bitte prÜfen Sie den PrÜfsummenwert, um die Integrität Ihres Downloads sicherzustellen.
SHA256: 072fbb8ebff8874f109ee5f24d03fbd1c31a525d082de3612b8103f8c5aed0c1