Mon compte
Flux RSS
Mon compte
Mes groupes
Mes licences
Mes produits
Gérer le profil
Ma demande de service
My Warranty Assets
Nous contacter
Service Clientèle
Obtenir une assistance en matière de licence
Renouvellements
Afficher tout

Download ApexSQL Source Control Subscription 2024.01.2212

Retour

ApexSQL Source Control is a SQL Server Management Studio add-in to version control SQL databases and objects. It integrates with all major source control systems and allows database developers to work together on a shared or dedicated database copy.

ApexSQL Source Control provides full object versioning features such as object locking with team policies management, a detailed view of changes history, conflict resolution, labeling, and more.

Pour vous assurer de l’intégrité de votre téléchargement, vérifiez la valeur de somme de contrôle.
SHA256: dc28d0fbe546891169d2f386888130950e8dea692540d5b99d2657c5f3f74279

Titre du document
ApexSQL Source Control Subscription Release Notes
view pdf