What's new for Spotlight on SQL Server Enterprise

Filtre para localizar atualizações para notas de versão, guias, artigos de conhecimento, software, patches, utilitários ou hot fixes (Escolha um produto diferente)

Subscribe no RSS

Subir

Notificações

Novo
Quest Support Product Release Notification - Spotlight on SQL Server Enterprise 13.6.1 & 13.5.4

We are excited to announce that Spotlight on SQL Server Enterprise 13.6.1 & 13.5.4  is a security patch that is now available for download...

Tipo: Product Criado: quarta-feira, 1 de fevereiro de 2023
Revisado
Quest Support Product Critical Notification - Spotlight on SQL Server Enterprise

Critical Notification Spotlight on SQL Server Enterprise   A critical vulnerability was recently discovered related...

Tipo: Critical Revisado: quarta-feira, 1 de fevereiro de 2023
Subir

Patches

Novo

Nada no momento

Revisado

Nada no momento

Subir

Documentação

Novo

Nada no momento

Revisado

Nada no momento

Subir

Versões do software

Novo

Nada no momento

Revisado

Nada no momento

Subir

Artigos da Base de conhecimento

Novo
4370106 - How to modify the severity message for the rule "SQL server non fatal error" or other similar rules who cannot be modified from the client GUI

Customers report the need to modify the severity message for the "SQL server non fatal error" rule.

Criado: quinta-feira, 2 de fevereiro de 2023
Revisado

Nada no momento

Subir

Vida útil do produto

Novo

Nada no momento

Revisado

Nada no momento