What's new for Metalogix Archive Manager for Exchange

Filtre para localizar atualizações para notas de versão, guias, artigos de conhecimento, software, patches, utilitários ou hot fixes (Escolha um produto diferente)

Subscribe no RSS

Subir

Notificações

Novo
Quest Support Product Release Notification - Metalogix Archive Manager for Files 8.6

We are excited to announce a new release of Metalogix Archive Manager for Files . Look what's new in 8.6: Administrator can now see the...

Tipo: Product Criado: segunda-feira, 1 de agosto de 2022
Quest Support Product Release Notification - Metalogix Archive Manager for Exchange 8.6

We are excited to announce a new release of Metalogix Archive Manager for Exchange . Look what's new in 8.6: Administrator is now able...

Tipo: Product Criado: segunda-feira, 1 de agosto de 2022
Revisado

Nada no momento

Subir

Patches

Novo

Nada no momento

Revisado

Nada no momento

Subir

Documentação

Novo

Nada no momento

Revisado

Nada no momento

Subir

Versões do software

Novo
Metalogix Archive Manager for Exchange 8.4 Cumulative Update 10 (8.4.0.123) for KB 339552

Please refer to the Support Portal knowledge base article 339552 for additional information and instructions on implementing the update.

Criado: quarta-feira, 3 de agosto de 2022
Metalogix Archive Manager for Exchange 8.6 Cumulative Update 1 (8.6.0.94) for KB 339539

Please refer to the Support Portal knowledge base article 339539 for additional information and instructions on implementing the update.

Criado: terça-feira, 2 de agosto de 2022
Metalogix Archive Manager for Exchange 8.5 Cumulative Update 4 (8.5.0.113) for KB 339538

Please refer to the Support Portal knowledge base article 339538 for additional information and instructions on implementing the update.

Criado: terça-feira, 2 de agosto de 2022
Revisado

Nada no momento

Subir

Artigos da Base de conhecimento

Novo

Nada no momento

Revisado

Nada no momento

Subir

Vida útil do produto

Novo

Nada no momento

Revisado
Product Life Cycle -Metalogix Archive Manager for Exchange

Revisado: quarta-feira, 3 de agosto de 2022