Converse agora com nosso suporte
Chat com o suporte
Ferramentas de autoatendimento
Base de conhecimento
Minha conta
Notificações e alertas
Suporte a produtos
Downloads de software
Documentação técnica
Fóruns de usuário
Tutorial em vídeo
Feed RSS
Minha conta
Meus grupos
Minhas licenças
Meus produtos
Meu perfil
Minha solicitação de serviço
My Warranty Assets
Fale conosco
Serviço de Cliente
Obtenha assistência de licenciamento
Renewals Representative
Visualizar tudo

Download Toad Data Point Patch 5.7.1 MSI Installer for solution 337968 (for 32-Bit)

Voltar

Release: 5.7.1
Date: April 13, 2022

Resolved Issues:
- QAT-17196: “Access denied for user Please enter a new name or drop the old artifact manually, if possible” error is encountered when a user with publish permission tries to publish a file in a secured folder.
- QAT-17191: “ODBC data source returned an error: ORA-00905: missing keyword” error is encountered when publishing complex view to Toad Intelligence Central.
- QAT-17090: The Workbook Variables dialog does not capture a new variable name.
- QAT-17026: “SQL Server Database Error: Invalid column name 'calendar__gregorian__last_month__'.“ error is encountered when running the Toad Workbook workflow with Toad View that contains Data Range variables/Gregorian calendar/Last Month.

Please refer to the Support Portal knowledge base article 337968 for additional information and instructions on implementing the patch.

Para garantir a integridade do seu download, verifique o valor da soma de verificação (checksum).
SHA256: c86bd055ef152b96005e17447b9256f32f9c8e1ace2cfd01ce33e0ab8a8ade7d