Fale conosco
Serviço de Cliente
Obtenha assistência de licenciamento
Renewals Representative
Visualizar tudo

Download Spotlight on SQL Server Enterprise 13.4 Installer

Voltar

Spotlight on SQL Server Enterprise is a powerful database diagnostic and resolution tool. Its unique user interface provides you with an intuitive, visual representation of the activity on a SQL server.

Para garantir a integridade do seu download, verifique o valor da soma de verificação (checksum).
SHA256: BCB11ED8F15AB9038524E27CB8EE6E266B4632514B03111A09CB1B94E4D1FD7F

Título do documento
Spotlight Enterprise Documentation Viewer (All Documentation - 13.4)
view exe