IT Security Search Support
Ver todos

Change Auditor - Descargar software

Los clientes con un contrato de mantenimiento de soporte actual pueden descargar la instalación adecuada a continuación

Change Auditor Maintenance

Fecha de publicación Descargar
Change Auditor 7.0.3 (Hotfix Build 7.0.3.11605) Full Maintenance Release06/01/2020

Threat Detection Maintenance

Fecha de publicación Descargar
Change Auditor 7.0.3 Threat Detection (build 7.0.3.11486) Full Maintenance Release Virtual Appliance - 16 CPUs - VMWare ESX 08/08/2019
Change Auditor 7.0.3 Threat Detection (build 7.0.3.11486) Full Maintenance Release Virtual Appliance - 8 CPUs - VMWare ESX 14/08/2019
Change Auditor 7.0.3 Threat Detection (build 7.0.3.11486) Full Maintenance Release Virtual Appliance – Hyper-V08/08/2019
Change Auditor 7.0.3 Threat Detection Upgrade Script (build 7.0.3.11486) Full Maintenance Release - VMWare ESX (upgrade from previous version)08/08/2019

Change Auditor General Availability

Fecha de publicación Descargar
Change Auditor 7.0.3 (build 7.0.3.11486)07/08/2019