Mein Konto
RSS Feed
Mein Konto
Meine Gruppen
Meine Lizenzen
Meine Produkte
Mein Profil
Meine Serviceanfrage
Meine Service-Assets
Kontakt
Kundenservice
Unterstützung bei der Lizenzierung
Zuständiger Mitarbeiter für Verlängerungen
Alle anzeigen

Download ApexSQL Doc patch 2022.01.1179

Zurück

Release: 2022.01.1179
Date: January 09, 2023

Fixes:
-222468: "Can’t reach this page" error is encountered when an Integration Services package documented in CHM format contains string above 319 character long
-223900: A database snapshot is not created when the Generated database snapshot feature is used
-224471: The application crashes when documenting Analysis Services Cube structured data in CHM or HTML file format
-225993: The "Input String was not in the correct format" message is shown when generating documentation of an .rdl file in Doc/Docx/PDF file format

Bitte prÜfen Sie den PrÜfsummenwert, um die Integrität Ihres Downloads sicherzustellen.
SHA256: 86bd6282746f2382270c5960df9ba6731fbb66aeeda1444fe0ef542d1972bc7e